Croustillants de céleri-rave

Ingrédients

1 Celeriac

Olive oil

Sea salt flakes

Pepper

club de l'ofyr

Rejoignez le Club OFYR pour accéder à de nombreuses recettes exclusives. Vous pouvez également enregistrer vos produits et profiter de nombreuses autres fonctionnalités exclusives du Club OFYR.

Préparatifs

Wash the celeriac carefully, finely slice (ideally with a mandolin) and lay the slices on kitchen paper.

Sprinkle a little olive oil on the cooking plate and bake the slices of celeriac for about five minutes until they are crunchy, being careful to turn them regularly so that the lateral heat can do its work.

Place the slices on a cedar board and sprinkle them with the sea salt flakes for a delicious, healthy and low-fat snack.

Rejoignez le Club OFYR pour accéder à de nombreuses recettes exclusives. Vous pouvez également enregistrer vos produits et profiter de nombreuses autres fonctionnalités exclusives du Club OFYR.

Devenir un chef OFYR

Prenez le temps de bien manger, de vous connecter et de passer du temps ensemble.

fr_FRFrançais